divendres, 10 de novembre del 2023

LES FAMÍLIES ENS VISITEN

 Les famílies seguiu venint i això ens fa molta il·lusió.

Aquest segon trimestre ha vingut la mare del Guiu, que és fisioterapeuta, amb una pacient seva, l'Elisabet, i ens han pogut ensenyar tot el que fan i els progressos que l'Elisabet fa gràcies a l'ajuda de la Sílvia.

També va venir la mare del Martín i ens va ensenyar un munt de radiografies i ossos trencats!! gràcies a aquestes radiografies vam poder veure com és el nostre cos per dins i els ossos que tenim.

També va venir la mare del Bru, amb la seva ambulància!! vam poder entrar tots i veure com és una ambulància per dins i la pila de coses que hi caben ben endreçades!!


Famílies, com ens agrada que vingueu a l'escola a explicar-nos els vostres oficis i és que ho feu tant bé!!! Us escoltem embadalits, i desprès sempre se'ns acuden un munt de preguntes per fer-vos que no us canseu de respondre. 

Les activitats que ens proposeu són una meravella i no tenim mai ganes de que s'acabi la tarda i que marxeu, així que ens fem una foto final tots junts per recordar-ho sempre. 

FOTOS





Us animem a totes les famílies que vingueu a explicar-nos el que feu en el vostre dia a dia, sigui el que sigui de ben segur que ens interessa. 

Una abraçada!!